İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

DOĞAKA’dan 500Bin TL Hibe

Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) tarafından ilan edilen 2014 Yılı Bölge İçi Gelişmişlik Farklarının Azaltılması Mali Destek Programı-2 kapsamında uygun başvuru sahibi olan KOBİ tanımına haiz Mikro, Küçük ve Orta ölçekli İşletmelerin, Üretici Kooperatif ve Birliklerin İmalat Sanayiine ve Turizm sektörüne yönelik başarılı projelerine en az 20.000TL, en fazla 500.000TL hibe desteği sağlayacak.

• Hatay ilinde; Hassa, Altınözü, Yayladağı ve Kumlu ilçeleri

• Kahramanmaraş ilinde; Nurhak, Andırın, Çağlayancerit ve Ekinözü ilçeleri

• Osmaniye ilinde; Toprakkale, Bahçe, Sumbas ve Hasanbeyli ilçeleri

destek programının uygulama alanıolarak belirlenmiş durumda.

Programın ayrıntılarına ilişkin tanıtım ve bilgilendirme toplantıları 9-18 Temmuz 2014 tarihleri arasında, program kapsamında yatırım yapılabilecek ilçelerimizde gerçekleştirilmiştir. Proje sunmak isteyen başvuru sahiplerine yönelik bilgilendirme toplantıları Kaymakamlıklar aracılığı ile iletilen talepler doğrultusunda devam ediyor.

Program kapsamında, potansiyel başvuru sahiplerinin mevcut proje hazırlıklarına ilişkin sorularını cevaplamak ve evrak kontrolü yapmak amacıyla 11-12 Ağustos 2014 tarihleri saat 10:00-18:00 arasında teknik yardım masaları oluşturulacak. Proje hazırlığı içinde olan ve proje evrakları ile müracaat edecek tüm potansiyel başvuru sahipleri davet ediliyor.

HATAY İLİ İÇİN GENEL SEKRETERLİK BİNASI

Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı

Program Yönetim Birimi

Yavuz Sultan Selim Cad. Birinci Tabakhane Sok. No: 20 31050

Antakya / HATAY

Tel: 0326 225 14 15 Programın tanıtım ve bilgilendirme toplantıları 9-18 Temmuz 2014 tarihleri arasında, program kapsamında yatırım yapılabilecek ilçelerimizde gerçekleştirilmiştir.

İlk yorum yapan siz olun

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir